Finplex: ‘En we gaan live in 3,2,1…’

Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Soms is pech hebben al eens goed nieuws. Op 18 februari ging ons jaarlijkse event #AllemaalDigitaal door in de Ghelamco in Gent. Dit event zal door Covid19 misschien wel de geschiedenis ingaan als het grootste event voor de accountancy sector in 2020 (stel je voor!), maar gaat voor ons ook de geschiedenis in als de dag dat onze website gehackt werd.

We konden bij de pakken blijven zitten, maar hadden dezelfde week al www.accountingoftoday.be live staan. Want uiteindelijk is en blijft dat onze core business: kantoren en ondernemingen bijstaan in het nemen van de juiste software keuzes.

Maar we zien ook heel veel nuttige artikels verschijnen vanuit softwarevendors, kantoren, ITAA,… Dus vonden we dat wij wel een rol kunnen spelen om al die informatie centraal samen te brengen op onze website. Dus met enige trots stellen wij voor… www.finplex.be!

Deze website zal jouw centrale hub worden waarin wij alle artikels die nuttig zijn voor jou als ondernemer/accountant zullen samen brengen!

Daarnaast zullen wij op regelmatige basis een podcast uitzenden waarbij Glenn Vandamme en Sven Cornelis (uw nederige Finplex dienaars) in gesprek gaan met de mensen die aan de knoppen van de sector zitten.  

Wij hopen ondernemers hiermee inzicht te kunnen bieden in de markt en verder vooruit te helpen. Want zeker in tijden van COVID19, zullen ondernemers aan de basis liggen om het hart van het land terug te laten kloppen.

Team Finplex.

On Key

Related Posts

automatisch inboeken

Is automatisch inboeken van facturen een utopie?

Accountants én ondernemingen zijn altijd op zoek naar efficiëntie winsten. Meer en meer wordt door softwarehuizen geclaimd dat op vandaag automatisch inboeken op zich al kan. Maar is dit zo? Het antwoord ligt niet enkel bij de technologische mogelijkheden, maar veeleer bij de praktische haalbaarheid op dit ogenblik. Dus het antwoord is ja én neen.

advies

Laten we de term ‘Proactief advies’ niet meer gebruiken

We hebben hem/haar gezocht: de eerste persoon die met de term ‘proactief advies’ op de proppen kwam in de accountancy sector, maar vonden geen ‘dader’. Plots was het de normaalste zaak van de wereld om accountants aan te moedigen om meer proactief advies te laten geven. Want blijkbaar moet dat en doet niemand dit op

Kostenassociatie

Waarom wij met de FinplexClub niet in kostenassociaties geloven

De afgelopen week zagen we het aantal aanmeldingen voor de FinplexClub toenemen (#bedankt), maar ook het aantal vragen hier rond. En één van de vragen die een paar keer terugkwam was de volgende: is dit een kostenassociatie? En het antwoord is neen en wel omwille van volgende redenen.   De FinplexClub heeft als doel kantoren

Conversietool Software

Welke conversietool gebruik je het best bij het veranderen van boekhoudpakket?

Wij krijgen regelmatig de volgende vraag van klanten. Ze willen veranderen van boekhoudsoftware en zijn op zoek naar de beste conversietool. De reden om te veranderen is in deze minder relevant, wat wel relevant is: zo’n pijnloos mogelijke overgang van pakket A naar pakket B.   Dus welke conversietool werkt nu? Wel laten we meteen

Laten we met de volledige accountancysector #SamenImpact maken?

Hij is er. Eindelijk. Onze club. Jullie club.   Op basis van al onze gesprekken en ervaringen samen met onze klanten en softwarepartners gaan wij nog meer dan voorheen de facilitator zijn voor kantoren die impact willen maken. Ja er is een consolidatie golf aan de gang ‘and that’s fine’, maar wij willen vooral een positief alternatief bieden aan