Finplex: ‘En we gaan live in 3,2,1…’

LinkedIn
Facebook
Twitter

Soms is pech hebben al eens goed nieuws. Op 18 februari ging ons jaarlijkse event #AllemaalDigitaal door in de Ghelamco in Gent. Dit event zal door Covid19 misschien wel de geschiedenis ingaan als het grootste event voor de accountancy sector in 2020 (stel je voor!), maar gaat voor ons ook de geschiedenis in als de dag dat onze website gehackt werd.

We konden bij de pakken blijven zitten, maar hadden dezelfde week al www.accountingoftoday.be live staan. Want uiteindelijk is en blijft dat onze core business: kantoren en ondernemingen bijstaan in het nemen van de juiste software keuzes.

Maar we zien ook heel veel nuttige artikels verschijnen vanuit softwarevendors, kantoren, ITAA,… Dus vonden we dat wij wel een rol kunnen spelen om al die informatie centraal samen te brengen op onze website. Dus met enige trots stellen wij voor… www.finplex.be!

Deze website zal jouw centrale hub worden waarin wij alle artikels die nuttig zijn voor jou als ondernemer/accountant zullen samen brengen!

Daarnaast zullen wij op regelmatige basis een podcast uitzenden waarbij Glenn Vandamme en Sven Cornelis (uw nederige Finplex dienaars) in gesprek gaan met de mensen die aan de knoppen van de sector zitten.  

Wij hopen ondernemers hiermee inzicht te kunnen bieden in de markt en verder vooruit te helpen. Want zeker in tijden van COVID19, zullen ondernemers aan de basis liggen om het hart van het land terug te laten kloppen.

Team Finplex.

On Key

Related Posts

Finplex Live Onderzoek onthult de pols van de Accountancy Sector

Op 4 mei, toen de schijnwerpers van de Expo van Gent aangingen, voelde ik een golf van adrenaline door mijn lichaam stromen. Samen met mijn mede-smurf Sven Cornelis, stonden we daar in het middelpunt van de aandacht, klaar om een publiek van 179 accountants iets totaal anders te bieden dan de gebruikelijke presentatie. Voor dit

Een Sprankelende Tweedaagse in Londen met de Finplexclub

Vorige week hadden de twee smurfen (Sven en mezelf, voor wie dit hoofdstuk gemist heeft…) het absolute genoegen om samen met 17 andere leden van de Finplexclub – een club die nu meer dan 60 leden telt – een fantastisch avontuur te beleven in het bruisende hart van Londen.  We begonnen onze reis op dinsdagochtend

Loondebat accountants tijdens de Finplexclub

Het was een bewolkte dag op 23 maart in Beveren toen meer dan 50 accountants uit verschillende kantoren samenkwamen voor ons Finplexclub event. Met een open sfeer en een kop koffie in de hand gingen ze aan de slag om te praten over loonpakketten over de kantoren heen. Het doel was om meer inzicht te

super accountant

Hoeveel kost een boekhouder of accountant

De prijs van een accountant hangt af van een aantal factoren, zoals provincie en focus van het kantoor. Bovendien zijn er verschillende soorten accountants elk met hun eigen vaardigheden en expertise. Er is helaas ook een verschil tussen een goede ervaren boekhouder / accountant en… minder goede accountant. Maar verder meer hierover. Om met de