Finplex: ‘En we gaan live in 3,2,1…’

LinkedIn
Facebook
Twitter

Soms is pech hebben al eens goed nieuws. Op 18 februari ging ons jaarlijkse event #AllemaalDigitaal door in de Ghelamco in Gent. Dit event zal door Covid19 misschien wel de geschiedenis ingaan als het grootste event voor de accountancy sector in 2020 (stel je voor!), maar gaat voor ons ook de geschiedenis in als de dag dat onze website gehackt werd.

We konden bij de pakken blijven zitten, maar hadden dezelfde week al www.accountingoftoday.be live staan. Want uiteindelijk is en blijft dat onze core business: kantoren en ondernemingen bijstaan in het nemen van de juiste software keuzes.

Maar we zien ook heel veel nuttige artikels verschijnen vanuit softwarevendors, kantoren, ITAA,… Dus vonden we dat wij wel een rol kunnen spelen om al die informatie centraal samen te brengen op onze website. Dus met enige trots stellen wij voor… www.finplex.be!

Deze website zal jouw centrale hub worden waarin wij alle artikels die nuttig zijn voor jou als ondernemer/accountant zullen samen brengen!

Daarnaast zullen wij op regelmatige basis een podcast uitzenden waarbij Glenn Vandamme en Sven Cornelis (uw nederige Finplex dienaars) in gesprek gaan met de mensen die aan de knoppen van de sector zitten.  

Wij hopen ondernemers hiermee inzicht te kunnen bieden in de markt en verder vooruit te helpen. Want zeker in tijden van COVID19, zullen ondernemers aan de basis liggen om het hart van het land terug te laten kloppen.

Team Finplex.

On Key

Related Posts

Finplex Podcast Nieuwsoverzicht Accountancy Juni 2022

In deze podcast gaan Sven en Glenn opnieuw opzoek naar het laatste nieuws uit mei en de eerste weken van juni. Ze hebben het onder meer over volgende topics: Wolters Kluwer reageert op onze vorige uitzending! Oki Oki Overname OpenTheBox KPMG gaat met Odoo in zee Werk uitbesteden in het buitenland En nog veel meer!

Finplex Club

Finplex Podcast E invoicing met Marie Costers en Philippe Kimpe

Finplex Podcast E invoicing met Marie Costers en Philippe Kimpe In deze podcast gaan Glenn Vandamme en Sven Cornelis van Finplex dieper in op de veranderingen van die in 2024 door de overheid zullen doorgevoerd worden met betrekking tot e-facturatie. Waar staan we op vandaag? Wat doen andere landen met betrekking tot elektronische facturatie? Op

Hoeveel kost een boekhouder of accountant?

Hoeveel kost een boekhouder of accountant? Finplex deed in mei een oproep aan kantoren om hun prijzen te delen. Want wat vragen collega’s per uur voor fiscale dienstverlening? En wat vragen collega’s voor een management vennootschap? Met die vragen gingen 90 kantoren aan de slag.

Mechelen Tweedaagse

3 lessen dat we geleerd hebben op onze Finplexclub tweedaagse

Vorige week verzamelden een kleine 20 kantoren in Mechelen waar we met de Finplexclub een tweedaagse gaven rond visie en missie enerzijds en rond prijszetting anderzijds. Het werd een tweedaagse met heel wat inzichten waarbij we er drie willen delen. Is jouw kantoor uniek? Wanneer er rond missie en visie gewerkt werd, merkten we al