We organiseren voor het derde jaar op rij #AllemaalDigitaal! Dit jaar hadden we al twee digitale edities, maar op 28/9 willen terug naar onze vertrouwde basis in Gent!

Jawel een écht fysiek event! Eindelijk! Trouwens hiernaast kan je de video van onze laatste editie zien!

Zoals altijd maken we er een event vol kennisoverdracht van, maar vooral een event waarbij je trots was dat ook jij er was!

Bestel hier je gratis kaarten!

Programma

13u30-14u15: Openingskeynote Finplex
14u15-15u15: Keynote Jef Brouwers
15u15-17u: Debatten met jouw collega’s onder moderatie van 30 partners

17u-…: Napraten.

Onze centrale gast

Jef Brouwers werkt sedert de jaren tachtig als een pionier in het gebruiken van psychologie in de sport. Psychologie is toevoegen aan talent. Hij kreeg hiervoor de trofee ‘Psycholoog van het Jaar 2013’.

De erkenning was er voor het op de kaart zetten van psychologie, ook in de sport. Hij werkte samen met verschillende grote sporters zoals Tom Boonen, Frank De Bleeckere en Evi Van Acker. Criteria voor topsporters gelden ook voor hem: focus op de juiste dingen, structuur en discipline om dicht op de bal te spelen en steeds met toekomstig resultaat voor ogen, in het individu, het bedrijf of de sport.

Duidelijkheid en wat provocatie typeren hem. Zijn doelstelling is steeds dezelfde: het verhogen van de resultaten via optimaliseren van de prestaties en het realiseren van alle talenten die een mens heeft.

Jef Brouwers

Partners