Partner nodig in Finance automation?

Onze hoofd focus blijft om accountants te inspireren en samen te brengen in onze Finplexclub community. Dus ben je een accountant, bekijk dan even onze Finplexclub! Meer en meer echter krijgen wij de vraag van bedrijven om hen te helpen in hun finance automation processen. Dus heb jij een klankbord nodig om bijvoorbeeld die back end van de webshop op poten te krijgen in jouw boekhouding?

Finplex

Een gouden tandem mét jou

Wanneer wij met onze gouden tandem van een IT-architect én een doorwinterde finance professional langskomen dan weet je dat wij écht een klankbord zijn om jouw finance automation naar een hoger niveau te tillen!

Wij hebben ervaring met het helpen opzetten van verschillende nationale en internationale financiële afdelingen. Dus payement providers, (web) orders, refunds, VAT… You name it, we tackled it!

Voorwaarden?

Wij willen op elk project dat we accepteren een impact maken. Wij accepteren dan ook niet zomaar elk project, want laat ons eerlijk zijn: want als we geen goede partner waren zijn noch jullie, noch wij tevreden.

Enkel als wij jullie écht denken te kunnen helpen, pas dan accepteren wij de opdracht.  Dus maak een afspraak en laten we kijken of wij een match zijn? Het ergste scenario is dat we een boeiend gesprek hadden, maar elkaar niet vooruit konden helpen!

Kennismaking
Is er een match? 20%
Er is een match!
Opmaak offerte 75%
Samenwerking
Let's automate finance! 100%
Glenn en Sven

Onze belofte

We beloven dat we met een tandem doorwinterde professionals aan jouw (al dan niet digitale) tafel komen zitten. Wij zullen vanuit zowel de Finance als de IT technische hoek jouw vraagstuk belichten. Dit doen we aan de hand van onze vaste analyse aanpak.

Wat de uitkomst ook zal zijn, er zal in elk geval een klaarheid zijn in de structurele chaos!