Wie is Finplex?

Onze missie is duidelijk

Finplex is een team van jonge wolven die onafhankelijk advies verlenen in het digitale transformatie project van elke ondernemer.
Ze kennen bijna alle software spelers op de markt en zijn zelf ook digitale ondernemers.
Op die manier helpen ze jouw bedrijf/kantoor nog sterker op de digitale kaart te zetten door met een objectieve en onafhankelijke bril naar jouw kantoor, jouw klanten én medewerkers te kijken en op basis daarvan advies te geven.

"Digitale transformatie gaat verder dan enkel een keuze rond software."

 

 

 

 

Sven Cornelis is een ondernemer in hart en nieren. Met zijn achtergrond als bestuurder van internationale bedrijven en vennoot van Acco Accountants heeft hij vele digitale kilometers op de teller staan.

Met zelf een digitalisatie traject binnen zijn accountantskantoor heeft hij meer dan 6 jaar aan ervaring opgedaan op het gebied van digitale keuzes maken en hoe medewerkers daarmee omgaan en op reageren binnen een accountantskantoor.

En het mooie is dat hij dat vat aan ervaring deelt zodat elke andere ondernemer kan profiteren van dat leertraject.

Als je een boeiend gesprek wil met hem naast digitalisatie mag je hem gelijk welke vraag stellen waarin Zweden of hout vervat zit…

Glenn Vandamme zat een 10tal jaar aan de kant van de software vendors binnen de niche van accountancy.

Hij kent dus de meeste spelers vrij goed. Met het bezoeken van meer dan 400 ondernemingen en accountancykantoren weet hij als geen ander wat er speelt in het ondernemerslandschap op digitaal gebied.

Daarnaast was hij één van de eerste post Graduaten GDPR in België. Als je een boeiend gesprek met hem wil kan je altijd de woorden “growth hacking” of “webshop” laten vallen…

Sven en Glenn leerden elkaar begin 2015 kennen in een klant/leverancier relatie. Na vele verschillende meetings (en enkele Gin Tonics) werd beslist om in januari 2018 Finplex een gezicht te geven.

Beiden kijken met een digitale bril op, bij Sven ligt de nadruk op het mensgerichte aspect en de meegenomen ervaring uit zijn kantoor, terwijl Glenn eerder het overzicht van de spelers bewaart en hoe je als ondernemer je dienst (nog) beter in de markt kan zetten.

Trouwens naast dat ze zakelijk al in een ander vorm samen werkten, ze digi “nerds” zijn én ze blijkbaar houden van Gin tonic zijn er wel meerdere raakvlakken: zo is Sven zijn passie hout, terwijl Glenn een webshop in houten speelgoed heeft.

Ze houden allebei van bbq (al bestaat er een discussie tussen Weber vs Kamado) én zijn beiden een motiverende inspirator op Insightswiel…