Accountants benchmarken met elkaar!

Heel veel accountants spreken ons aan dat het moeilijk is om te benchmarken rond bepaalde topics. Er zijn geen instanties (meer) die dit doen. Uiteraard worden meer en meer van dit soort topics in de Finplexclub besproken en merken we dat dit hét platform voor heel wat accountants aan het worden is! 

Echter willen wij dit op grootschaligere basis en zo écht de sector helpen op een bredere manier. Op regelmatige basis sturen wij vragen uit naar accountants en publiceren wij dan de resultaten. Dit gaat over prijzen, lonen, kosten… Op die manier hopen wij eindelijk terug een houvast aan kantoren te kunnen geven.

Hopelijk doet jouw kantoor ook mee, want met hoe meer wij zijn: hoe meer impact we samen kunnen maken! Dus laat snel jouw gegevens na en dan sturen wij de volgende keer ook naar jouw onze (korte) vragenlijst!

Finplex deed in mei een oproep aan kantoren om hun prijzen te delen. Want wat vragen collega’s per uur voor fiscale dienstverlening? En wat vragen collega’s voor een management vennootschap? Met die vragen gingen 90 kantoren aan de slag. Laat zeker ook jouw gegevens na, zodat we bij een volgende bevraging nog meer kantoren kunnen bereiken én dus nog meer data kunnen delen! Laten we samen #SamenImpact maken!