Onze volgende trajecten!

#AccountingOfToday

We wachten even af tot we terug mogen fysiek samen komen! Schrijf je hier in als je op de hoogte wil blijven!

Voor meer informatie over onze offline trajecten: deze worden pas hervat nadat alles Covid “normaal” is…

Interessant om te weten

Dit traject gaat verder dan enkel softwarespelers binnen de accountancy sector. We geven je ook insights in software oplossingen om bijvoorbeeld jouw marketing te vereenvoudigen. 

Daarnaast zorgen we ervoor dat jij met jouw collega’s uit de sector ervaringen kan uitwisselen: want uiteindelijk hebben jullie gelijkaardige uitdagingen!

En uiteraard belichten we ook het luik HR én het luik klanten: want op het einde van de rit wil jij als kantoor de juiste prijs vragen voor jouw diensten.

Naast het traject en de vaste momenten op zich doen we enerzijds een audit van jouw huidige situatie en geven we jouw een op maat advies. Daarnaast kan je gedurende de 3 maanden 6x een uur inplannen met ons om van gedachten te wisselen over specifieke vragen of topics!

Dit traject duurt 3 maanden, je krijgt er vormingsuren (ITAA) voor én is mogelijk te betalen via KMO portefeuille (Xerius). De standaard kostprijs is € 1.500 per deelnemer.

 

 

 

 

 

 

Schrijf je nu in!

Vanaf februari 2021 starten wij terug met onze trajecten! Wij gaan zowel offline (+ online momenten) als volledig online trajecten opzetten. De offline trajecten gaan enerzijds doorgaan in Gent-Antwerpen (één tweedaagse in Gent, één tweedaagse in Antwerpen) én een traject in Limburg.  Zoals gezegd zullen deze starten in februari, maar gezien de Covid Pandemie hebben wij nog geen concrete data/locaties. Het verschil tussen deze trajecten en het online traject van hieronder is dat de offline trajecten 6 maanden duurt, er 5+ offline dag events zijn en je ons wekelijks (in plaats van 6x) kan contacteren voor bijstand en het € 3.000 per traject is. Voor meer informatie: mail ons naar team@finplex.be of plan een open call in met ons via de knop hier onder!