Laten we met de volledige accountancysector #SamenImpact maken?

Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Hij is er. Eindelijk. Onze club. Jullie club.

 

Op basis van al onze gesprekken en ervaringen samen met onze klanten en softwarepartners gaan wij nog meer dan voorheen de facilitator zijn voor kantoren die impact willen maken. Ja er is een consolidatie golf aan de gang ‘and that’s fine’, maar wij willen vooral een positief alternatief bieden aan de kantoren die op eigen benen hun klanten impact willen laten maken.

 

We horen jullie: het is niet evident om de digitale puzzel te leggen, het is heel moeilijk om mensen/personeel te vinden, er is weinig communicatie rond ‘best practises’ en ervaringen tussen kantoren onderling en je staat er vaak als bestuurder alleen voor in het maken van de juiste keuzes én met je vragen naar softwareleveranciers.

 

We have your back en samen gaan wij jou helpen om die uitdagingen aan te pakken!

 

We brengen onze community op regelmatige basis samen (minstens 12 keer per jaar) zowel offline als online. Op die manier leer je elkaar kennen en kan er vertrouwen ontstaan. We zorgen ervoor dat tijdens die momenten wij jullie meenemen in de nieuwste digitale trends in de accountancysector. Op die manier blijven jullie altijd mee en lopen jullie ongetwijfeld voorop. Ondertussen leer je andere kantoren kennen waarmee je ervaringen kan uitwisselen en sparren.

 

Er is een Finplexplatform waarop je met elkaar kennis en documenten kunt delen. Probleem of vraag voor een softwarepartner? In plaats van die alleen te stellen, zal Finplex deze stellen voor jou: want met een grote community achter ons zal jouw vraag ongetwijfeld meer aandacht krijgen!

 

We voorzien inzichten in de pakketten op het Finplexplatform: op vandaag hebben we al meer dan 60 applicaties in onze groeiende knowledgebase waarbij we volop aan het werken zijn aan tutorials en kennis. Heb je bijvoorbeeld nog nooit een connectie gemaakt tussen twee pakketten? We will show you how! We geven je kleine tips en tricks om jouw dag nog productiever te maken.

 

Wij hebben de hand gereikt aan de hogescholen en de VDAB tijdens #Finplex4Students. Tijdens ons laatste event hadden wij 150 studenten die een stage/job zochten. Trouwens er zijn ondertussen 30 van die jonge wolven die op ons FinplexPlatform een omgekeerde vacature gezet hebben: zij zoeken een kantoor! Wij zullen jullie helpen om de studenten makkelijker de weg naar onze community te laten vinden!

 

En tot slot: wij hebben warme banden met zowat alle softwareleveranciers in België. Deze zullen we ook betrekken, want enkel samen kunnen we Impact maken. Door onze onafhankelijke bril, hebben wij een goed zicht op de competenties van al deze spelers, dus minstens twee keer per jaar komen wij op digitale audiëntie bij jou! Wij luisteren naar jouw verhaal en zullen jouw klankbord zijn bij het nemen van jouw strategische beslissingen. Zo sta je er niet alleen voor.

 

Ondertussen zijn er een 10tal kantoren die de weg naar onze FinplexClub gevonden hebben. En pas nu roepen we het van de daken. Wij willen jou erbij! Wil jij #SamenImpact maken? Schrijf je vandaag nog in via deze link!

On Key

Related Posts

Kostenassociatie

Waarom wij met de FinplexClub niet in kostenassociaties geloven

De afgelopen week zagen we het aantal aanmeldingen voor de FinplexClub toenemen (#bedankt), maar ook het aantal vragen hier rond. En één van de vragen die een paar keer terugkwam was de volgende: is dit een kostenassociatie? En het antwoord is neen en wel omwille van volgende redenen.   De FinplexClub heeft als doel kantoren

Conversietool Software

Welke conversietool gebruik je het best bij het veranderen van boekhoudpakket?

Wij krijgen regelmatig de volgende vraag van klanten. Ze willen veranderen van boekhoudsoftware en zijn op zoek naar de beste conversietool. De reden om te veranderen is in deze minder relevant, wat wel relevant is: zo’n pijnloos mogelijke overgang van pakket A naar pakket B.   Dus welke conversietool werkt nu? Wel laten we meteen

Laten we met de volledige accountancysector #SamenImpact maken?

Hij is er. Eindelijk. Onze club. Jullie club.   Op basis van al onze gesprekken en ervaringen samen met onze klanten en softwarepartners gaan wij nog meer dan voorheen de facilitator zijn voor kantoren die impact willen maken. Ja er is een consolidatie golf aan de gang ‘and that’s fine’, maar wij willen vooral een positief alternatief bieden aan

Finplex wil jouw kantoor helpen om mensen te vinden

Het is een constante in de 100den gesprekken dat wij de afgelopen maanden hebben gevoerd met kantoren. “We zoeken medewerkers.” En het blijkt moeilijker en moeilijker te worden. Terwijl wij exact een jaar geleden enkele tientallen studenten moesten helpen om een stageplaats te vinden, is het nu moeilijker dan ooit voor zowel de student als

Hoe pak je de digitale transformatie best aan?

Iedereen praat over de digitale transformatie. Het is een hot topic, omdat de meeste bedrijven ondertussen aan de slag zijn gegaan en ze snel het rendement van hun digitalisering van processen willen laten zien. Maar hoe pak je dit het beste aan? Welke stappen neem je best? Zijn er tips om die digitale strategie nu