Laten we met de volledige accountancysector #SamenImpact maken?

LinkedIn
Facebook
Twitter

Hij is er. Eindelijk. Onze club. Jullie club.

 

Op basis van al onze gesprekken en ervaringen samen met onze klanten en softwarepartners gaan wij nog meer dan voorheen de facilitator zijn voor kantoren die impact willen maken. Ja er is een consolidatie golf aan de gang ‘and that’s fine’, maar wij willen vooral een positief alternatief bieden aan de kantoren die op eigen benen hun klanten impact willen laten maken.

 

We horen jullie: het is niet evident om de digitale puzzel te leggen, het is heel moeilijk om mensen/personeel te vinden, er is weinig communicatie rond ‘best practises’ en ervaringen tussen kantoren onderling en je staat er vaak als bestuurder alleen voor in het maken van de juiste keuzes én met je vragen naar softwareleveranciers.

 

We have your back en samen gaan wij jou helpen om die uitdagingen aan te pakken!

 

We brengen onze community op regelmatige basis samen (minstens 12 keer per jaar) zowel offline als online. Op die manier leer je elkaar kennen en kan er vertrouwen ontstaan. We zorgen ervoor dat tijdens die momenten wij jullie meenemen in de nieuwste digitale trends in de accountancysector. Op die manier blijven jullie altijd mee en lopen jullie ongetwijfeld voorop. Ondertussen leer je andere kantoren kennen waarmee je ervaringen kan uitwisselen en sparren.

 

Er is een Finplexplatform waarop je met elkaar kennis en documenten kunt delen. Probleem of vraag voor een softwarepartner? In plaats van die alleen te stellen, zal Finplex deze stellen voor jou: want met een grote community achter ons zal jouw vraag ongetwijfeld meer aandacht krijgen!

 

We voorzien inzichten in de pakketten op het Finplexplatform: op vandaag hebben we al meer dan 60 applicaties in onze groeiende knowledgebase waarbij we volop aan het werken zijn aan tutorials en kennis. Heb je bijvoorbeeld nog nooit een connectie gemaakt tussen twee pakketten? We will show you how! We geven je kleine tips en tricks om jouw dag nog productiever te maken.

 

Wij hebben de hand gereikt aan de hogescholen en de VDAB tijdens #Finplex4Students. Tijdens ons laatste event hadden wij 150 studenten die een stage/job zochten. Trouwens er zijn ondertussen 30 van die jonge wolven die op ons FinplexPlatform een omgekeerde vacature gezet hebben: zij zoeken een kantoor! Wij zullen jullie helpen om de studenten makkelijker de weg naar onze community te laten vinden!

 

En tot slot: wij hebben warme banden met zowat alle softwareleveranciers in België. Deze zullen we ook betrekken, want enkel samen kunnen we Impact maken. Door onze onafhankelijke bril, hebben wij een goed zicht op de competenties van al deze spelers, dus minstens twee keer per jaar komen wij op digitale audiëntie bij jou! Wij luisteren naar jouw verhaal en zullen jouw klankbord zijn bij het nemen van jouw strategische beslissingen. Zo sta je er niet alleen voor.

 

Ondertussen zijn er een 10tal kantoren die de weg naar onze FinplexClub gevonden hebben. En pas nu roepen we het van de daken. Wij willen jou erbij! Wil jij #SamenImpact maken? Schrijf je vandaag nog in via deze link!

On Key

Related Posts

Finplex Live Onderzoek onthult de pols van de Accountancy Sector

Op 4 mei, toen de schijnwerpers van de Expo van Gent aangingen, voelde ik een golf van adrenaline door mijn lichaam stromen. Samen met mijn mede-smurf Sven Cornelis, stonden we daar in het middelpunt van de aandacht, klaar om een publiek van 179 accountants iets totaal anders te bieden dan de gebruikelijke presentatie. Voor dit

Een Sprankelende Tweedaagse in Londen met de Finplexclub

Vorige week hadden de twee smurfen (Sven en mezelf, voor wie dit hoofdstuk gemist heeft…) het absolute genoegen om samen met 17 andere leden van de Finplexclub – een club die nu meer dan 60 leden telt – een fantastisch avontuur te beleven in het bruisende hart van Londen.  We begonnen onze reis op dinsdagochtend

Loondebat accountants tijdens de Finplexclub

Het was een bewolkte dag op 23 maart in Beveren toen meer dan 50 accountants uit verschillende kantoren samenkwamen voor ons Finplexclub event. Met een open sfeer en een kop koffie in de hand gingen ze aan de slag om te praten over loonpakketten over de kantoren heen. Het doel was om meer inzicht te

super accountant

Hoeveel kost een boekhouder of accountant

De prijs van een accountant hangt af van een aantal factoren, zoals provincie en focus van het kantoor. Bovendien zijn er verschillende soorten accountants elk met hun eigen vaardigheden en expertise. Er is helaas ook een verschil tussen een goede ervaren boekhouder / accountant en… minder goede accountant. Maar verder meer hierover. Om met de