Laten we met de volledige accountancysector #SamenImpact maken?

Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Hij is er. Eindelijk. Onze club. Jullie club.

 

Op basis van al onze gesprekken en ervaringen samen met onze klanten en softwarepartners gaan wij nog meer dan voorheen de facilitator zijn voor kantoren die impact willen maken. Ja er is een consolidatie golf aan de gang ‘and that’s fine’, maar wij willen vooral een positief alternatief bieden aan de kantoren die op eigen benen hun klanten impact willen laten maken.

 

We horen jullie: het is niet evident om de digitale puzzel te leggen, het is heel moeilijk om mensen/personeel te vinden, er is weinig communicatie rond ‘best practises’ en ervaringen tussen kantoren onderling en je staat er vaak als bestuurder alleen voor in het maken van de juiste keuzes én met je vragen naar softwareleveranciers.

 

We have your back en samen gaan wij jou helpen om die uitdagingen aan te pakken!

 

We brengen onze community op regelmatige basis samen (minstens 12 keer per jaar) zowel offline als online. Op die manier leer je elkaar kennen en kan er vertrouwen ontstaan. We zorgen ervoor dat tijdens die momenten wij jullie meenemen in de nieuwste digitale trends in de accountancysector. Op die manier blijven jullie altijd mee en lopen jullie ongetwijfeld voorop. Ondertussen leer je andere kantoren kennen waarmee je ervaringen kan uitwisselen en sparren.

 

Er is een Finplexplatform waarop je met elkaar kennis en documenten kunt delen. Probleem of vraag voor een softwarepartner? In plaats van die alleen te stellen, zal Finplex deze stellen voor jou: want met een grote community achter ons zal jouw vraag ongetwijfeld meer aandacht krijgen!

 

We voorzien inzichten in de pakketten op het Finplexplatform: op vandaag hebben we al meer dan 60 applicaties in onze groeiende knowledgebase waarbij we volop aan het werken zijn aan tutorials en kennis. Heb je bijvoorbeeld nog nooit een connectie gemaakt tussen twee pakketten? We will show you how! We geven je kleine tips en tricks om jouw dag nog productiever te maken.

 

Wij hebben de hand gereikt aan de hogescholen en de VDAB tijdens #Finplex4Students. Tijdens ons laatste event hadden wij 150 studenten die een stage/job zochten. Trouwens er zijn ondertussen 30 van die jonge wolven die op ons FinplexPlatform een omgekeerde vacature gezet hebben: zij zoeken een kantoor! Wij zullen jullie helpen om de studenten makkelijker de weg naar onze community te laten vinden!

 

En tot slot: wij hebben warme banden met zowat alle softwareleveranciers in België. Deze zullen we ook betrekken, want enkel samen kunnen we Impact maken. Door onze onafhankelijke bril, hebben wij een goed zicht op de competenties van al deze spelers, dus minstens twee keer per jaar komen wij op digitale audiëntie bij jou! Wij luisteren naar jouw verhaal en zullen jouw klankbord zijn bij het nemen van jouw strategische beslissingen. Zo sta je er niet alleen voor.

 

Ondertussen zijn er een 10tal kantoren die de weg naar onze FinplexClub gevonden hebben. En pas nu roepen we het van de daken. Wij willen jou erbij! Wil jij #SamenImpact maken? Schrijf je vandaag nog in via deze link!

On Key

Related Posts

Btw nummers in bulk controleren

We kregen nu al via verschillende vragen of er een tool bestaat om BTW nummers in bulk te controleren op hun correctheid voor bijvoorbeeld BTW listings van klanten. Wij vonden deze tool: https://software.allemaaldigitaal.be/batchVies

digitaliseren

3 tips om jouw kantoor/bedrijf verder op de digitale kaart te zetten

Al meer dan 200 bedrijven en kantoren stonden we met Finplex ondertussen bij in hun zoektocht naar de beste tools of als klankbord in hun verdere digitalisering. Uit deze ervaring zijn hier enkele dingen die we hebben geleerd. Deze week gaan we het even highlevel bekijken hoe jij deze kan toepassen in jouw organisatie. Welke

5 opvallende inzichten rond klantenwerving van accountantskantoren

Met een 25tal leden zijn we ondertussen al bij de Finplexclub. Kantoren die samen willen sparren met elkaar over de uitdagingen waar we met zijn allen voor staan. Een van die uitdagingen is: hoe trek je de beste klanten aan én hoe pak je de onboarding van nieuwe klanten het beste aan? Bothive deed een

automatisch inboeken

Is automatisch inboeken van facturen een utopie?

Accountants én ondernemingen zijn altijd op zoek naar efficiëntie winsten. Meer en meer wordt door softwarehuizen geclaimd dat op vandaag automatisch inboeken op zich al kan. Maar is dit zo? Het antwoord ligt niet enkel bij de technologische mogelijkheden, maar veeleer bij de praktische haalbaarheid op dit ogenblik. Dus het antwoord is ja én neen.

advies

Laten we de term ‘Proactief advies’ niet meer gebruiken

We hebben hem/haar gezocht: de eerste persoon die met de term ‘proactief advies’ op de proppen kwam in de accountancy sector, maar vonden geen ‘dader’. Plots was het de normaalste zaak van de wereld om accountants aan te moedigen om meer proactief advies te laten geven. Want blijkbaar moet dat en doet niemand dit op